Met ingang van 1 september 2018 huurt The Office Operators circa 1.153 m² op de 41e verdieping van De Rotterdam op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met deze uitbreiding is The Office Operators nu te vinden op 28 locaties door het hele land. CEO Sipke Feenstra: “Fantastisch om het hoogste business center van de Benelux aan onze collectie te mogen toevoegen! We gaan er iets moois van maken.”

Het business center kijkt uit over de Maas en de cruise terminal van Rotterdam en biedt straks een flexibele en professionele werkomgeving aan grote en kleine organisaties. In het business center worden vergaderzalen, flexwerkplekken en een moderne receptie gecreëerd. Kantoorruimtes zijn beschikbaar van één tot honderd werkplekken.

Complete dienstverlening

De Rotterdam beschikt verder over receptiediensten voor het gehele gebouw verzorgd door The Office Operators, diverse horecamogelijkheden, een hotel, meeting rooms en een ruime parkeergarage. Samen met L’Etoile Properties, welke optreedt namens de eigenaar van het gebouw en verantwoordelijk is voor zowel het asset- als het propertymanagement van De Rotterdam, bieden zij met deze uitbreiding een complete dienstverlening en aanbod van kantoorruimte voor zzp’ers tot corporates binnen De Rotterdam.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

keyboard_arrow_up