Leisure

Hotel NHOW

De ruime kamers benutten het prachtige uitzicht optimaal met kamerhoge ramen die de skyline van Rotterdam zo in uw slaapkamer brengen. De inrichting is eigentijds met strakke lijnen en designmeubilair. Origineel in de kamers is dat de badkamers van gerecycled glas is gemaakt. De BAR | KITCHEN is een gezellige plek voor een hapje en een drankje, met bovendien een buitenterras dat uitzicht biedt over de stad en de rivier. De lobby met comfortabele zitplaatsen is zeer geschikt voor bijeenkomsten. U kunt hier ook een van onze vergaderruimten voor gebruiken. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke locatie; bekijk The Loft. Deze ruimte is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en kan volledig worden aangepast voor elk evenement.

voor meer informatie: www.nhow-rotterdam.com

Hmb restaurant

HMB

Tijden veranderen, jij verandert, eetgewoontes veranderen. Ons concept is ontstaan uit de respons die we de afgelopen jaren van onze vaste gasten hebben ontvangen en onze eigen buitenlandse eet ervaringen.
Alle “signature” gerechten van Rolph Hensens worden geserveerd als tussengerecht. Er wordt gewerkt met de beste producten uit het seizoen. De kaart bestaat uit bites en gerechten tussen de € 5,- en € 24,-. Gasten bepalen zelf de hoeveelheid gerechten. De bediening onder leiding van Chantal de Raaf maakt de avond van de gast compleet. Kwaliteit in een toegankelijke, ontspannen sfeer. De wijnkaart bevat meer dan 150 wijnen uit alle delen van de wereld. Ook kunnen veel van deze wijnen per glas besteld worden.

voor meer informatie: www.hmb-restaurant.nl

Aqua Asia club

Aqua Asia Club is een hoogwaardig horeca concept met een lounge gedeelte en restaurant. U kunt hier terecht voor lunch en diner, loungen en vergaderen. Het interieur is modern gehouden, zoals bij het gebouw past. De kleuren bruin en blauw overheersen en geven het een warme uitstraling. Op de tweede etage van Aqua Asia bevind zich de Aqua Lounge ruimte met een adembenemend uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Er is ook een private dining ruimte beschikbaar. Beide ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor feesten, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en huwelijken.

voor meer informatie: www.aquaasiaclub.nl

Aqua asia club
keyboard_arrow_up