Een muzikale drieledige line up met ritmische precisie en een panoramisch uitzicht

Op vrijdag 28 juni transformeert de 31ste verdieping van één van Nederlands meest iconische gebouwen, ‘De Rotterdam’ door architect Rem Koolhaas, in een plek waar ontspanning en experiment elkaar treffen. ‘Dawn’ presenteert een unieke gelegenheid om dicht bij jezelf te komen en nieuwe artistieke expressies te ontmoeten met een uitzicht op de Rotterdamse skyline, van laat op de avond, tot diep in de nacht en de vroege ochtend. North Sea Round Town cureerde een muzikale drieledige line up van internationale artiesten in hedendaagse muziek, die improviseren door te experimenteren met elementen van geluid op de verschillende fasen van licht gedurende de dag en nacht cyclus. Een uitzonderlijke zoektocht waarin muziek, licht en het uitzicht vanuit ‘De Rotterdam’ je verroeren naar een meditatieve staat van zijn.

Even een stap terug doen

Een moment om een stap terug te doen van een druk bestaan vol data, beeldschermen en verplichtingen om in het hier en nu te komen, met ritmische precisie en een panoramisch uitzicht.

Line Up
  • White moon: Bert Cools (gitaar, akoestische- en elektronische instrumenten.
  • Blue hour: L’ensEmble-Ensemble met Eve Risser (piano, geprepareerde piano & altfluit), Marie Kvien-Brunvoll (vocalen & electronische instrumenten), George Dumitriu (viool & altviool), Kim Myhr (gitaar & effecten) en Toma Gouband (percussie).
  • Golden light: Alex Simu (componist & clarinet), George Dumitriu (viool & gitaar) and Matthias Konrad (trombone).

Locatie: ‘De Rotterdam’, Wilhelminakade 139, 3072 AP Rotterdam, 31se verdieping.
Datum en tijd: Vrijdag 28 juni 2019 | 00.00-08.00 uur.
Faciliteiten: Drankjes, snacks en ontbijt zijn tijdens dit evenement verkrijgbaar. Voor een overzicht van de arrangementen en tickets gaat u naar www.lantarenvenster.nl

keyboard_arrow_up